Ένα φαγητό που χρειάζεται το χρόνο του για να μαλακώσει και να γίνει λουκουμάκι αλλά σε αποζημιώνει όταν δοκιμάσεις την πρώτη μπουκιά! Μπορεί να σερβιριστεί σε ένα γιορτινό τραπέζι αλλά και σε ένα Κυριακάτικο γεύμα με την οικογένεια που υπάρχει λίγο περισσότερος χρόνος να διαθέσεις για το μαγείρεμα του.
Μετά από τις 2 ώρες ανοίγεις τις λαδόκολλες και ψήνεις 30 λεπτά ακόμα γυρίζοντας τα κότσια αν χρειάζεται για να πάρουν χρώμα από όλες τις μεριές, αλείφοντας τα με τη σαλτσούλα που έχει δημιουργηθεί μέσα στη λαδόκολλα.
Καθαρίζεις 1 1/2 κιλό πατάτες και τις κόβεις σε κομμάτια. Ανακατεύεις 1 κουτ.σ. μουστάρδα, 2 κουτ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και χυμό 1 λεμονιού. Αν σου έχει περισσέψει σαλτσούλα από πριν την ανακατεύεις κι αυτή και περιχύνεις τις πατάτες. Βγάζεις τα κότσια από τις λαδόκολλες, βάζεις στο ταψί τα υγρά που έχει βγάλει το κρέας, τις πατάτες και από πάνω τα κότσια. Ψήνεις περίπου 40 λεπτά ακόμα μέχρι να ψηθούν και οι πατάτες.
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!
0 Σχόλια