Τραγανά κουλουράκια λαδιού με άρωμα πορτοκάλι που γίνονται πολύ γρήγορα και βγαίνουν αρκετά κομμάτια με μια δόση!

Πλάθεις κουλουράκια βάρους περίπου 25-30 γραμμαρίων και αν θέλεις τα τυλίγεις με σουσάμι. Ψήνεις στους 180 βαθμούς περίπου 20 λεπτά, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. Αφήνεις να κρυώσουν και τα φυλάς σε αεροστεγώς κλεισμένο σκεύος για να διατηρηθούν τραγανά.
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!




0 Σχόλια