Παγωμένο γιαούρτι με κεράσια

Ελαφρύ και χωρίς τύψεις γλύκισμα που σε δροσίζει τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού!  

Χτυπάς στο μίξερ 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 2% να αφρατέψει και προσθέτεις 2-3 κουτ.σ. μέλι και 1 κουτ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας. Καθαρίζεις από τα κουκούτσια 250 γρ. κεράσια και τα ψιλοκόβεις. Τα προσθέτεις στο γιαούρτι μαζί με 100 γρ. σταγόνες κουβερτούρας

Βάζεις το μείγμα σε ένα σκεύος στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά, 3-4 ώρες πριν το σερβίρεις. Σερβίρεις με σιρόπι και επιπλέον σταγόνες κουβερτούρας ή ξηρούς καρπούς. 

Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση! 

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια