Κουνουπίδι ψητό στο airfryer

Το κουνουπίδι είναι ένα από τα πιο ωραία λαχανικά και οι τρόποι μαγειρέματος του είναι πολύ περισσότεροι από όσοι νομίζεις! Η μυρωδιά που βγάζει όταν βράζει ελαχιστοποιείται αν επιλέξεις να το ψήσεις με μπαχαρικά και η γεύση του είναι απίστευτη!

Κόβεις 1 μικρό κουνουπίδι σε φέτες πάχους 3 εκατοστών και τις αλείφεις με 1 κουτί.σ. ελαιόλαδο και 1 κουτί.σ. μουστάρδα απαλή. Αλατίζεις, πασπαλίζεις με καπνιστή πάπρικα, σκόρδο σκόνη, κουρκουμά και προαιρετικά λίγο τζίντζερ. Ψήνεις στη φριτέζα αέρος στους 190 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου κάνοντας ένα γύρισμα στα 10 λεπτά. Σερβίρεις με φρέσκο χυμό λεμονιού και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ταιριάζει τέλεια με τη σως γιαουρτιού!  

Εννοείται πως, αν δεν έχεις φριτέζα αέρος, μπορείς να το ψήσεις στον φούρνο σου στον αέρα περίπου στον ίδιο χρόνο, αφού τον έχεις προθερμάνει. 

Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση! 

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια