Πράσινη γλυκόξινη σαλάτα με φέτα





Μια σαλάτα είναι απαραίτητη σε κάθε τραπέζι και είναι ωραίο είναι να δοκιμάζουμε νέους συνδυασμούς και γεύσεις που θα ταιριάξουν με τα υπόλοιπα πιάτα!


Ψιλοκόβεις 1 κατσαρή σαλάτα ή άλλη πράσινη σαλάτα που προτιμάς, αλατίζεις ελαφρά και τη βάζεις σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Προσθέτεις 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 2 ραπανάκια σε λεπτές ροδέλες, 1 πορτοκάλι σε κομμάτια αφαιρώντας τη μεμβράνη αν είναι χοντρή, 10 καρύδια ψιολοκομμένα, 2 κουτ.σ. σταφίδες ξανθές και 150 γραμ. φέτα σε κυβάκια. Σε ένα βαζάκι χτυπάς 5 κουτ. ελαιόλαδο, το χυμό 1 πορτοκαλιού, 2 κουτ.σ. ξίδι μπαλσάμικο, 1 κουτ.γλ. μουστάρδα απαλή, 1 κουτ.σ. μέλι, αλάτι και περιχύνεις τη σαλάτα.


Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!   

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια