Γιουβέτσι με λαχανικά


 

Τα λαχανικά στα καλύτερα τους και είναι κρίμα να μη γίνουν ένα πολύχρωμο σπυρωτό γιουβετσάκι μούρλια!

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζεις κομμένα σε κυβάκια πολύχρωμες πιπεριές, μελιτζάνα, κολοκυθάκι, κρεμμύδι, καρότο, λιωμένο σκόρδο και τα σοτάρεις για λίγο να πάρουν χρώμα με 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο.Οι ποσότητες εξαρτώνται από το ποιο λαχανικό σου αρέσει περισσότερο και πόσα χωράει το τηγάνι σου, οπότε δε σου λέω τί θα βάλεις από το καθένα.

Προσθέτεις 1 κούπα κριθαράκι και συνεχίζεις το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά. Βάζεις 1 κούπα τριμμένη φρέσκια ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και συμπληρώνεις με ζεστό νεράκι σιγά σιγά μόλις δείς ότι απορροφά τα υγρά του μέχρι να βράσει το κριθαράκι. Στο τέλος πασπαλίζεις με φρεσκοκομμένα μυρωδικά της αρεσκείας σου, όπως μαϊντανό, δυόσμο ή βασιλικό και σερβίρεις με λίγη τριμμένη φέτα.

Αυτό δεν είναι γιουβέτσι, αυτό είναι λουκούμι! 



Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!  

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!  


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια