Το γουακαμόλε που μας μεγάλωσε!
Λιώνεις με το πιρούνι ένα μεγάλο ώριμο αβοκάντο και ανακατεύεις με κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια, κρεμμύδι και ντοματίνια ψιλοκομμένα, το χυμό δύο λάιμ, κόλιανδρο ψιλοκομμένο, αλάτι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Σερβίρεις αμέσως με τορτίγιες που έχεις ξεροψήσει για λίγο σε αντικολλητικό τηγάνι.
*Μπορείς ν' αντικαταστήσεις τον κόλιανδρο με μαϊντανό και το χυμό λάιμ με χυμό λεμονιού.
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!
0 Σχόλια