Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!  
Κόβεις 3 μέτρια κολοκύθια και 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές ροδέλες, τα αλατίζεις ελαφρά και τα αφήνεις στο σουρωτήρι. 
Ανακατεύεις 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι με 4 αυγά, 1/2 κούπα γάλα, πιπέρι, άνηθο, δυόσμο, ή όποιο μυρωδικό σου αρέσει, 3-4 κουτ.σ. ελαιόλαδο, 300 γρ. φέτα ή ανθότυρο, 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και 1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό. Στίβεις λίγο με τα χέρια σου τα κολοκύθια και τα βάζεις στον πηχτό χυλό ανακατεύοντας όλα μαζί. Λαδωνεις ελαφρά ένα μεγάλο ταψί, πασπαλίζεις με λίγο ψιλό σιμιγδαλι και απλώνεις το μείγμα.
Πασπαλίζεις αν θέλεις την επιφάνεια με σουσάμι ή λίγο σιμιγδάλι. Ψήνεις στον αέρα στους 200 βαθμούς για 35 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο φούρνο.
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!  
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια