Σαντουιτσάκια με καπνιστό τόνο και μαγιονέζα αβοκάντο

 

Μικρά πεντανόστιμα σαντουϊτσάκια με καπνιστό τόνο και μαγιονέζα αβοκάντο για κάθε ώρα! Τέλειο σνακ για την παραλία ή τη δουλειά, ένα γρήγορο γεύμα το μεσημέρι αλλά και το βραδάκι στο μπαλκόνι με την παρέα για να συνοδεύσουν τη μπύρα μας. Ο άνηθος δροσίζει ευχάριστα και το αγγούρι συμπληρώνει για το τραγανό του θέματος. 
 
Πολτοποιείς στο multi 1 ώριμο αβοκάντο με το χυμό 1 λεμονιού, λίγο αλάτι και 2 κουταλάκια ελαιόλαδο. Ανακατεύεις τη μισή ποσότητα της μαγιονέζας αβοκάντο με 1 κονσέρβα τόνο καπνιστό τόνο, 1/2 αγγούρι τριμμένο χωρίς τα σπόρια και 1 φρέσκο κρεμμυδάκι. Μοιράζεις το μείγμα σε 4 φέτες ψωμί και κλείνεις με άλλες 4 φέτες. 
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβεις το κάθε σάντουιτς σε τέσσερα τρίγωνα και αλείφεις τις δυο πλευρές τους με λίγη από τη μαγιονέζα που κράτησες. Πασπαλίζεις με ψιλοκομμένο άνηθο και πιέζεις ελαφρά να κολλήσει.
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση! 
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου! 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια