.jpg)
.jpg)
Σερβίρεις το κλαφουτί χλιαρό πασπαλισμένο με λίγη ζάχαρη άχνη.
*****
Η
αυθεντική γαλλική συνταγή λέει ότι τα κεράσια πρέπει να είναι με το
κουκούτσι τους, αλλά φυσικά αν θέλεις μπορείς να τα βγάλεις
προηγουμένως.*****
Με
τον ίδιο ακριβώς τρόπο το έχω φτιάξει και με φράουλες κι έγινε ακόμα
πιο ζουμερό και αρωματικό. Η επιλογή είναι δική σου και αναλόγως την
εποχή των φρούτων μπορείς να δοκιμάσεις και με μήλα, αχλάδια, ροδάκινα,
βερίκοκα ή όποιο άλλο φρούτο σου αρέσει!
2 Σχόλια
Τρελαίνομαι σου λέω !
ΑπάντησηΔιαγραφή@Unknown Δοκίμασε το! Θα σε αποτρελάνει! :)
ΑπάντησηΔιαγραφή