Πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές με τυριά

 

Παίρνεις 6 πιπεριές Φλωρίνης τις πλένεις καλά, ανοίγεις μια σχισμή κατά μήκος στο επάνω μέρος και αφαιρείς τους σπόρους και τις ίνες που έχουν μέσα. Τρίβεις 1 μικρή ντομάτα, 1 σκελίδα σκόρδο και ανακατεύεις με αλάτι, ρίγανη, βασιλικό, δυόσμο (ξερά ή φρέσκα τα μυρωδικά) και 2 κουτ.σ. ελαιόλαδο. Σε ένα πυρέξ που τις χωράει χωρίς να υπάρχει μεγάλο κενό βάζεις τη σάλτσα και επάνω της τοποθετείς τις πιπεριές. 

Τρίβεις 1 μικρή ντομάτα, 200 γραμ. φέτα, 100 γραμ. γραβιέρα, αλάτι, πιπέρι, 1 κουτ.γλ. μέλι, ξύσμα λεμονιού και 1/2 κουτ.γλ. πάπρικα καπνιστή. Ανακατεύεις καλά και γεμίζεις τις πιπεριές. Ραντίζεις με λίγο ελαιόλαδο και ψήνεις για 30-35 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα. 

Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!   

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια