Σήμερα βγάλαμε λαβράκι - από
το φούρνο!
Όταν τα ψάρια είναι φρέσκα δε χρειάζονται πολλά πολλά! Αλατοπιπερώνεις 4 λαβράκια και
τα βάζεις σ' ένα ταψί. Ανακατεύεις 1/2 κούπα λευκό κρασί, 2 κουταλιές
μουστάρδα, χυμό 1 λεμονιού, λίγο θυμάρι και 3 - 4 κουταλιές ελαιόλαδο.
Περιχύνεις τα ψάρια και προσθέτεις λίγο νεράκι. Ψήνεις στους 200
βαθμούς μέχρι πάρουν χρωματάκι όμορφο, περίπου 15-20 λεπτά. Σερβίρεις με τη σαλτσούλα που έχει μείνει στο ταψί και μια ωραία σαλάτα!
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!
0 Σχόλια