Πεντανόστιμα κριτσίνια με χαρουπάλευρο, για ένα υγιεινό σνακ στη δουλειά αλλά και για όλες τις ώρες της ημέρας.
Ενώνεις τα δύο μείγματα ζυμώνοντας μέχρι
να μην κολλάει στα χέρια σου η ζύμη, την τυλίγεις με μεμβράνη και την
αφήνεις στο ψυγείο για μισή ώρα.
Ανοίγεις τη ζύμη σε ένα ορθογώνιο φύλλο
πάχους 1 εκατοστού και κόβεις λωρίδες στο μήκος που θέλεις να γίνουν τα
κριτσίνια. Με ελαφρώς βρεγμένα χέρια πλάθεις κυλινδρικά την κάθε λωρίδα.
Βάζεις τα κριτσίνια σε
ταψί με λαδόκολλα και ψήνεις 30-35 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Αφού
κρυώσουν τα φυλάς σε ένα αεροστεγώς κλεισμένο δοχείο για να παραμείνουν
τραγανά. Διατηρούνται σαν φρέσκα αρκετές μέρες.
Μπορείς να τα συνδυάσεις με κάποιο ντιπ ή μια ποικιλία τυριών και πικάντικη μαρμελάδα
0 Σχόλια