6 summer mocktails


Κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ γίνεται; Φυσικά και γίνεται! Για όποιον αποφεύγει το αλκοόλ αλλά δε θέλει να χάνει την απόλαυση από τα χρωματιστά cocktails του καλοκαιριού, έχουν έρθει τα mocktails!

Cherry mojito alcohol free: Σε ένα γουδί ή μέσα σ' ένα γυάλινο βάζο πιέζεις 3-4 κεράσια, 2 φέτες lime και μερικά φύλλα δυόσμου με 1/2 κουτ.γλ. καστανή ζάχαρη, προσθέτεις πάγο και ανακατεύεις καλά. Σουρώνεις και βάζεις το μείγμα σε ένα ποτήρι. Προσθέτεις παγάκια και γεμίζεις με ανθρακούχο νερό ή σόδα.
Alcohol free spritzer: Στίβεις 1/2 lime και ανακατεύεις με 1 κουτ.γλ. μέλι. Γεμίζεις ένα ψηλό ποτήρι με πάγο, βάζεις το χυμό και γεμίζεις με σόδα γεύση λεμόνι και μερικά μύρτιλλα.
Virgin Mary: Χτυπάς καλά στο multi 1 κούπα χυμό ντομάτας, 2-3 ντοματίνια, 1 κομματάκι από κλωνάρι σέλερι, 1 πρέζα καπνιστή πάπρικα, 1-2 σταγόνες tabasco, 1 πρέζα αλάτι και 1 κουτ.σ. χυμό λεμονιού. Σερβίρεις με πάγο σε ένα μεγάλο ποτήρι.
Virgin Sunset: Στίβεις 1/2 κόκκινο γκρέιπφρουτ, 1/2 λεμόνι και 1/2 lime. Ανακατεύεις τους χυμούς με 1/2 κουτ.γλ. καστανή ζάχαρη. Σε ένα μεγάλο ποτήρι βάζεις από 1 φέτα λεμόνι, lime και κόκκινο γκρέιπφρουτ, τους χυμούς, γεμίζεις με πάγο και συμπληρώνεις με σόδα με γεύση γκρέιπφρουτ.
Virgin Margarita: Σε ένα ποτήρι που έχεις βρέξει το χείλος του με χυμό λεμόνι και έχεις βουτήξει σε αλάτι, βάζεις το χυμό 1/2 lime, που έχεις ανακατέψει με λίγο χυμό λεμονιού, 1 κουτ.γλ. μέλι, αρκετό πάγο και σόδα με γεύση λεμόνι
Virgin Cucumber Mojito : Σε ένα γουδί πιέζεις μερικά φύλλα δυόσμου ή μέντας με 1 κουτ.γλ. μέλι, μερικές φέτες αγγούρι και φέτες 1/2 lime μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους. Σουρώνεις και βάζεις σε ένα ποτήρι με πάγο, φετούλες lime, λεπτές φέτες αγγούρι και δυόσμο. Συμπληρώνεις με σόδα ή ανθρακούχο νερό

Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση! 

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια