Ξεροψημένες φτερούγες κοτόπουλο, μαριναρισμένες σε γιαούρτι με μυρωδικά, ψημένες στο air fryer ή στο φούρνο. Ένα πιάτο που κυριολεκτικά γλείφεις τα δάχτυλα σου!
Ψήνεις στους στο air fryer στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά, τις γυρίζεις, τις αλείφεις με όση μαρινάδα έχει μείνει στο μπολ και ψήνεις 7-8 λεπτά κι από την άλλη πλευρά να ξεροψηθούν. Σερβίρεις με χυμό λεμόνι.
Την ίδια μαρινάδα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να μαρινάρεις οποιοδήποτε κομμάτι από το κοτόπουλο, για σουβλάκια κοτόπουλο ή ψιλοκομμένες λωρίδες από μπούτι σαν γύρο.
Αν δεν έχεις air fryer φυσικά μπορείς να ψήσεις τις φτερούγες στο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά περίπου και τις γυρίζεις να ξεροψηθούν κι από την άλλη πλευρά.
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!
0 Σχόλια