Κολοκυθόρυζο αυγολέμονο

Ένα εύκολο και νόστιμο πιάτο για το καθημερινό μας τραπέζι. Το λες και κολοκυθάκια γεμιστά χωρίς να τα γεμίσεις!

Κόβεις σε κυβάκια 3 μεγάλα κολοκύθια και τα σοτάρεις με 2-3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδάκια και 1/2 κούπα άνηθο σε 3 κουτ.σ. ελαιόλαδο. Προσθέτεις 1 κούπα ρύζι για πιλάφι, αλάτι, πιπέρι και 2 1/2 κούπες ζεστό νερό

Σιγοβράζεις για 20 λεπτά περίπου και προσθέτεις στο τέλος επιπλέον 1/2 κούπα ψιλοκομμένο άνηθο. Αν το προτιμάς με περισσότερο ζουμάκι προσθέτεις λίγο περισσότερο νερό. Αυγοκόβεις με 1 ή 2 αυγά αναλόγως πώς σου αρέσει και το χυμό 1 λεμονιού. Σερβίρεις με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!    

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια