Ένα εύκολο και νόστιμο πιάτο για το καθημερινό μας τραπέζι. Το λες και κολοκυθάκια γεμιστά χωρίς να τα γεμίσεις!
Σιγοβράζεις για 20 λεπτά περίπου και προσθέτεις στο τέλος επιπλέον 1/2 κούπα ψιλοκομμένο άνηθο. Αν το προτιμάς με περισσότερο ζουμάκι προσθέτεις λίγο περισσότερο νερό. Αυγοκόβεις με 1 ή 2 αυγά αναλόγως πώς σου αρέσει και το χυμό 1 λεμονιού. Σερβίρεις με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!
0 Σχόλια