Γιαουρτοζελέ κεράσι μόνο με 2 υλικά

 

Όταν θέλεις κάτι γλυκό, δροσερό και ελαφρύ, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το γιαουρτοζελέ!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλύσεις 2 φακελάκια ζελέ κεράσι σε 2 κι 1/4 κούπες βραστό νερό και να προσθέσεις άλλες 2 κι 1/4 κούπες παγωμένο νερό. Αφήνεις το ζελέ στο ψυγείο να μισοπήξει και το χτυπάς στο μίξερ να αφρατέψει. Προσθέτεις 2 κεσεδάκια γιαούρτι 2% και χτυπάς με το μίξερ. Μοιράζεις το μείγμα σε ατομικά μπολ και αφήνεις στο ψυγείο 6-8  ώρες να πήξει εντελώς.
Μπορείς να σερβίρεις το γιαουρτοζελέ με φρέσκα φρούτα ή σιρόπι.
Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη γεύση ζελέ που σου αρέσει.
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!   

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια