Το πόσο ταιριάζει ο τόνος με το αγγούρι και τον άνηθο το ξέρεις ήδη, δεν περίμενες εμένα να στο πώ.
Εγώ απλώς σου υπενθυμίζω πως αν βάλεις σε ένα βαθύ πιάτο 1 αγγούρι κομμένο σε κυβάκια, λίγη πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 1 μερίδα φιλέτο τόνου, τα περιχύσεις με σως μουστάρδας με ελαιόλαδο και λεμόνι και πασπαλίσεις με ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο θα έχεις φτιάξει μια από τις πιο νόστιμες σαλάτες που υπάρχουν και θα είναι έτοιμη σε πέντε λεπτά!
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!
0 Σχόλια