Η μελιτζανοσαλάτα δε χρειάζεται πολλά πολλά... Το μυστικό
είναι να ψήσεις τη μελιτζάνα στη φωτιά ή στο γκριλ αν δεν υπάρχει
δυνατότητα, και να πάρεις την καπνιστή της σάρκα ζέστη, να την
ανακατέψεις με φρέσκο σκόρδο, αλάτι, χυμό λεμόνι, ξύδι κι ελαιόλαδο. Οι ποσότητες είναι πάντα θέμα γούστου. Άλλος τη θέλει πολύ σκορδάτη, άλλος λιγότερο αλμυρή κι άλλος με περισσότερο λεμόνι. Στο
τέλος ρίχνεις και λίγο μαϊντανό. Χωρίς χτύπημα, απλώς ανακάτεμα μ' ένα
πιρούνι. Αν την έχεις φτιάξει από την προηγούμενη μέρα είναι ακόμα καλύτερη!
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!
0 Σχόλια