Αυτό που μ' αρέσει πιο πολύ απ' όλα στην κουζίνα είναι να
παίρνω μια συνταγή, να την πειράζω λίγο, τόσο ώστε να μη χάνονται τα
βασικά χαρακτηριστικά της και να βγαίνει κάτι καινούργιο. Αυτές οι
δοκιμές δεν έχουν πάντα ευτυχές αποτέλεσμα, αλλά όταν έχουν είναι
μεγάλος ο ενθουσιασμός!
Θυμάσαι τη σάλτσα Ρομέσκο, που σου είχα μιλήσει
πριν λίγο καιρό; Αντικατέστησα το ψωμί με 100 γραμ. φιλέτο τόνου από βαζάκι σε
ελαιόλαδο, αφού τον είχα στραγγίσει καλά και τις ντομάτες με 3 λιαστές
ντομάτες από βάζο κι αυτές, όχι αποξηραμένες. Ανακάτεψα με τα αγαπημένα όλων μας φιογκάκια και έγινε χαμούλης!
Βρες τη συνταγή της Ρομέσκο και δοκίμασε αυτή την αλλαγή! Δίνεται με εγγύηση! Εδώ θα βρεις τη σάλτσα Ρομέσκο, που εκτός από σάλτσα για ζυμαρικά μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για συνοδευτικό σε ψητό κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, θαλασσινά, ψητά λαχανικά, με όσπρια -ειδικά τα ρεβίθια ταιριάζουν πολύ μ' αυτή τη σάλτσα, σε μπρουσκέτες, μέσα σε σάντουιτς, με ζυμαρικά, σαν ντιπ αλλά και σαν σάλτσα για σπιτική πίτσα!
Αν αγαπάς τα ζυμαρικά δες εδώ κι άλλες προτάσεις να τα απολαύσεις!
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση! Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!
0 Σχόλια