Τσάι που μυρίζει Χριστούγεννα!!!
Βράζεις για λίγα λεπτά τις φλούδες 1 κόκκινου μήλου με μια μεγάλη κούπα νερο, προσθέτεις 1 ξύλο κανέλας, 1 αστεροειδή γλυκάνισο, 1-2 γαρίφαλα, 1 φέτα φρέσκο τζίντζερ ή λίγο τριμμένο και σκεπάζεις το κατσαρολάκι για 10 λεπτά περίπου εκτός φωτιάς... Σουρώνεις , προσθέτεις μέλι κι απολαμβάνεις!
Βράζεις για λίγα λεπτά τις φλούδες 1 κόκκινου μήλου με μια μεγάλη κούπα νερο, προσθέτεις 1 ξύλο κανέλας, 1 αστεροειδή γλυκάνισο, 1-2 γαρίφαλα, 1 φέτα φρέσκο τζίντζερ ή λίγο τριμμένο και σκεπάζεις το κατσαρολάκι για 10 λεπτά περίπου εκτός φωτιάς... Σουρώνεις , προσθέτεις μέλι κι απολαμβάνεις!
0 Σχόλια