Αρωματικό τσάι μήλου

Τσάι που μυρίζει Χριστούγεννα!!! 
Βράζεις για λίγα λεπτά τις φλούδες 1 κόκκινου μήλου με μια μεγάλη κούπα νερο, προσθέτεις 1 ξύλο κανέλας, 1 αστεροειδή γλυκάνισο, 1-2 γαρίφαλα, 1 φέτα φρέσκο τζίντζερ ή λίγο τριμμένο και σκεπάζεις το κατσαρολάκι για 10 λεπτά περίπου εκτός φωτιάς... Σουρώνεις , προσθέτεις μέλι κι απολαμβάνεις! 
 
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση! 
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου! 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια