Το πλέον απλό και γρήγορο γλυκάκι που φτιάχνεται σε κάθε κουζίνα και ικανοποιεί μικρούς και μεγάλους!
Χτυπάς 2 αυγά με 1 κεσεδάκι γιαούρτι, λίγο αλάτι, 1 κουταλιά ζάχαρη, 1
κουταλιά λιωμένο βούτυρο, 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ και τόσο αλεύρι
όσο για να έχεις έναν πηχτό χυλό. Περίπου 2 κούπες είναι αρκετές.
Ζεσταίνεις ένα αντικολλητικό τηγάνι και αλείφεις την επιφάνεια του με
ελάχιστο βούτυρο αν θέλεις. Βάζεις μια κουταλιά της σούπας από το χυλό
για κάθε τηγανίτα και μόλις αρχίσει να κάνει φουσκάλες τις γυρίζεις με
μια σπάτουλα να τηγανιστούν κι από την άλλη πλευρά για λίγο. Σερβίρεις
με μέλι, κανέλα και καρύδια αν σου αρέσουν.
0 Σχόλια