Τα απλά μπισκότα πορτοκαλιού φοράνε τα καλά
τους λόγω των ημερών και γίνονται γιορτινά.
Βάζεις σε ένα μπολ 3/4 κούπας βούτυρο σε
θερμοκρασία δωματίου, 2/3 κούπας ζάχαρη, 2 κρόκοι αυγού, ξύσμα 1
πορτοκαλιού, χυμός 1/2 πορτοκαλιού και 2 1/2 - 3 κούπες φαρινα. Ζυμώνεις
καλά όλα μαζί και πάθεις μικρά μπαλάκια. Τα βάζεις σε ταψί με λαδόκολλα
και τα πιέζεις να γίνουν δισκάκια. Ψήνεις στους 180 βαθμούς 12 - 15
λεπτά και τα αφήνεις να κρυώνουν. Λιώνεις κουβερτούρα, τα βουτάς μέσα
και στολίζεις με ζαχαρωτά ή ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς.
0 Σχόλια