Μπισκότα σοκολάτα - πορτοκάλι

Τα απλά μπισκότα πορτοκαλιού φοράνε τα καλά τους λόγω των ημερών και γίνονται γιορτινά. 
Βάζεις σε ένα μπολ 3/4 κούπας βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 2/3 κούπας ζάχαρη, 2 κρόκοι αυγού, ξύσμα 1 πορτοκαλιού, χυμός 1/2 πορτοκαλιού και 2 1/2 - 3 κούπες φαρινα. Ζυμώνεις καλά όλα μαζί και πάθεις μικρά μπαλάκια. Τα βάζεις σε ταψί με λαδόκολλα και τα πιέζεις να γίνουν δισκάκια. Ψήνεις στους 180 βαθμούς 12 - 15 λεπτά και τα αφήνεις να κρυώνουν. Λιώνεις κουβερτούρα, τα βουτάς μέσα και στολίζεις με ζαχαρωτά ή ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια