Λικέρ ρόδι σε 24 ώρες

 

Το καλό με αυτό το λικέρ ρόδι είναι ότι μπορεί να καταναλωθεί από την επόμενη ημέρα. Το κακό με αυτό το λικέρ ρόδι είναι ότι μπορεί να καταναλωθεί από την επόμενη ημέρα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ, έτσι;


Βάζεις σε μια κατσαρόλα 2 κούπες σπόρια ροδιού, 2 κούπες ζάχαρη, 2 κούπες *κονιάκ, 1 ξύλο κανέλας, 2 γαρίφαλα. Μόλις πάρουν βράση, απομακρύνεις από την εστία κι αφήνεις στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι για 24 ώρες. Φιλτράρεις με φίλτρο του καφέ και είναι έτοιμο! Στην υγεία όλων!

*Φέτος είχα γλυκόπιοτη ρακή, όχι πολύ δυνατή και το δοκίμασα μ' αυτή. Έβαλα 1 1/2 κούπα ρακή και 1/2 κούπα νερό. Βγήκε πολύ ωραίο στη γεύση, μόνο πιο ανοιχτόχρωμο.

Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!   

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια