Γρήγορα κι εύκολα τυροπιτάκια

 Θέλεις πραγματικά γρήγορα και εύκολα τυροπιτάκα με γεμάτη τυρένια γεύση σε κάθε μπουκιά;
 Ζύμωσε 1 πακέτο Βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου, 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό, 1 πακέτο φαρίνα 
ή 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ + 1 φακ. μπέικιν πάουντερ και λίγο αλάτι. Ανακάτεψε 400 γρ. τρίμματα φέτας 
με 2 αυγά και λίγο πιπέρι και πρόσθεσε το μείγμα στη ζύμη. Ένωσε τα απαλά να μη λιώσει η φέτα με το ζύμωμα 
και φτιάξε μικρά τυροπιτάκα, περίπου στο μέγεθος μεγάλου καρυδιού. Ψήσε σε ταψί με λαδόκολλα στους 200 βαθμούς
 για 20 λεπτά περίπου ή λίγο παραπάνω αν τα θέλεις πιό ξεροψημένα. 
*Ναί, ορθώς σου θυμίζουν τα γνωστά τυροπιτάκα της γιαγιάς, απλώς εδώ βλέπεις τί γίνεται στην περίπτωση 
που δεν προλαβαίνεις ν' ανοίξεις ένα ένα τα πιτάκια και να τα γεμισεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια