Θέλεις πραγματικά γρήγορα και εύκολα τυροπιτάκα με γεμάτη
τυρένια γεύση σε κάθε μπουκιά;
Ζύμωσε 1 πακέτο Βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου, 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό, 1
πακέτο φαρίνα
ή 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ + 1 φακ. μπέικιν πάουντερ και λίγο
αλάτι. Ανακάτεψε 400 γρ. τρίμματα φέτας
με 2 αυγά και λίγο πιπέρι και
πρόσθεσε το μείγμα στη ζύμη. Ένωσε τα απαλά να μη λιώσει η φέτα με το
ζύμωμα
και φτιάξε μικρά τυροπιτάκα, περίπου στο μέγεθος μεγάλου
καρυδιού. Ψήσε σε ταψί με λαδόκολλα στους 200 βαθμούς
για 20 λεπτά
περίπου ή λίγο παραπάνω αν τα θέλεις πιό ξεροψημένα.
*Ναί, ορθώς σου
θυμίζουν τα γνωστά τυροπιτάκα της γιαγιάς, απλώς εδώ βλέπεις τί γίνεται
στην περίπτωση
που δεν προλαβαίνεις ν' ανοίξεις ένα ένα τα πιτάκια και
να τα γεμισεις.
0 Σχόλια