Τα γλυκά του Άρη είναι τα αγαπημένα μου και το έχω ξαναπεί αυτό, αλλά όταν κάτι είναι καλό αξίζει να το επαναλαμβάνεις!
Ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει να φτιάξω από αυτά που με τόση αγάπη παρασκευάζει και μας προτείνει στο "Νεανικόν" είναι πεντανόστιμα κι όχι μόνο.
Χρησιμοποιεί κυρίως φυσικές ακατέργαστες πρώτες ύλες και η γλύκα που έχουν τα γλυκά του προέρχεται από φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα.
Ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει να φτιάξω από αυτά που με τόση αγάπη παρασκευάζει και μας προτείνει στο "Νεανικόν" είναι πεντανόστιμα κι όχι μόνο.
Χρησιμοποιεί κυρίως φυσικές ακατέργαστες πρώτες ύλες και η γλύκα που έχουν τα γλυκά του προέρχεται από φρέσκα ή αποξηραμένα φρούτα.
Αυτή τη φορά δοκίμασα να φτιάξω τα πετιμεζοκούλουρα του και μπορώ να πώ πως θα γίνει μία από τις αγαπημένες μου συνταγές!
Η σταφίδα και το πετιμέζι δίνουν όλη τη γλύκα τους και είναι αφράτα και τριφτά. Τα μπαχαρικά και το ξύσμα πορτοκαλιού σου σπάνε τη μύτη
όσο ψήνονται. Το αλεύρι ζέας δεν το είχα χρησιμοποιήσει ξανά και δεν ήξερα πως συμπεριφέρεται και ποιό είναι το τελικό αποτέλεσμα της ζύμης.
Τα περίμενα πιό σκληρά αλλά διαψεύστηκα. Ακόμα κι αν δεν έχετε αλεύρι ζέας πάντως δοκιμάστε να τα φτιάξετε με αλεύρι ολικής αλέσεως
που είναι πιό εύκολο να το βρείτε. Η δεύτερη δόση έγινε έτσι κι ήταν το ίδιο νόστιμα και αφράτα.
Η σταφίδα και το πετιμέζι δίνουν όλη τη γλύκα τους και είναι αφράτα και τριφτά. Τα μπαχαρικά και το ξύσμα πορτοκαλιού σου σπάνε τη μύτη
όσο ψήνονται. Το αλεύρι ζέας δεν το είχα χρησιμοποιήσει ξανά και δεν ήξερα πως συμπεριφέρεται και ποιό είναι το τελικό αποτέλεσμα της ζύμης.
Τα περίμενα πιό σκληρά αλλά διαψεύστηκα. Ακόμα κι αν δεν έχετε αλεύρι ζέας πάντως δοκιμάστε να τα φτιάξετε με αλεύρι ολικής αλέσεως
που είναι πιό εύκολο να το βρείτε. Η δεύτερη δόση έγινε έτσι κι ήταν το ίδιο νόστιμα και αφράτα.
0 Σχόλια