Έφτιαξες
ρεβιθάδα κι έμεινε και για την επόμενη μέρα αλλά δε θέλεις να σερβίρεις
το ίδιο φαγητό;
Σουρώνεις τα ρεβίθια, βάζεις 1 κούπα ρύζι για πιλάφι σ' ένα τηγάνι με 1 κουταλιά ελαιόλαδο και το σωτάρεις μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.
Πρόσθεσε τώρα 2 καρότα σε φέτες, αλάτι, πιπέρι, κάρυ, 2 κουταλιές μουστάρδα, χυμό και ξύσμα 1 πορτοκαλιού και 2 1/2 κούπες ζεστό νερό.
Αφήνεις να σιγοβράσει. Μόλις δεις ότι κοντεύει να πιει όλο το νερό προσθέτεις χυμό 1 λεμονιού, τα ρεβίθια και 1/2 κούπα σταφίδες.
Σουρώνεις τα ρεβίθια, βάζεις 1 κούπα ρύζι για πιλάφι σ' ένα τηγάνι με 1 κουταλιά ελαιόλαδο και το σωτάρεις μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.
Πρόσθεσε τώρα 2 καρότα σε φέτες, αλάτι, πιπέρι, κάρυ, 2 κουταλιές μουστάρδα, χυμό και ξύσμα 1 πορτοκαλιού και 2 1/2 κούπες ζεστό νερό.
Αφήνεις να σιγοβράσει. Μόλις δεις ότι κοντεύει να πιει όλο το νερό προσθέτεις χυμό 1 λεμονιού, τα ρεβίθια και 1/2 κούπα σταφίδες.
Σερβίρεις με γιαούρτι ανακατεμένο με ελαιόλαδο, μουστάρδα και χυμό λεμονιού.
0 Σχόλια