Ρεβιθόρυζο

 
Έφτιαξες ρεβιθάδα κι έμεινε και για την επόμενη μέρα αλλά δε θέλεις να σερβίρεις το ίδιο φαγητό;
Σουρώνεις τα ρεβίθια, βάζεις 1 κούπα ρύζι για πιλάφι σ' ένα τηγάνι με 1 κουταλιά ελαιόλαδο και το σωτάρεις μέχρι να πάρει λίγο χρώμα. 
Πρόσθεσε τώρα 2 καρότα σε φέτες, αλάτι, πιπέρι, κάρυ, 2 κουταλιές μουστάρδα, χυμό και ξύσμα 1 πορτοκαλιού και 2 1/2 κούπες ζεστό νερό
Αφήνεις να σιγοβράσει. Μόλις δεις ότι κοντεύει να πιει όλο το νερό προσθέτεις χυμό 1 λεμονιού, τα ρεβίθια και 1/2 κούπα σταφίδες.
Σερβίρεις με γιαούρτι ανακατεμένο με ελαιόλαδο, μουστάρδα και χυμό λεμονιού.
 
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!  
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια