Gingerbread cookies όλες τις εποχές

Ποιός είπε πως αυτά τα πικάντικα μπισκότα με τις απίστευτες μυρωδιές που διατηρουνται φρέσκα μέχρι και το τελευταίο που μένει στο κουτί είναι μόνο για τις γιορτές;
 Όχι λοιπόν! Αν βρείς τη συνταγή που έψαχνες πάντα για να είναι νόστιμα, να μην είναι πολύ πικρά, να μην είναι πολύ σκληρά και να αρέσουν σε όλους, τα φτιάχνεις σε κάθε ευκαιρία.
Επιπλέον η ζύμη τους είναι ιδανική και για μπισκότα με σφραγίδα γιατί δε φουσκώνει πολύ και διατηρούν το σχήμα και το μέγεθος που έχουν πριν ψηθούν.
Η Μαριαλένα στο Greek Mama Chef έχει αυτή τη συνταγή λοιπόν και τη μοιράστηκε μαζί μας εδώ,
 γιατί τα ωραία είναι για να τα μοιραζόμαστε.
Το μόνο που θα σου έλεγα εγώ είναι να μην προσθέσεις όλο το αλεύρι από την αρχή γιατί αν είναι πιό δυνατό,
όπως ήταν το δικό μου την πρώτη φορά που τα έφτιαξα, θα σφίξει πολύ η ζύμη και θα σε δυσκολέψει λίγο στο άνοιγμα.
Τις επόμενες φορές που χρησιμοποίησα πιό μαλακό αλεύρι ήταν ακριβώς η δοσολογία που δίνει η Μαριαλένα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Κάτι νόστιμο

Αναγνώστες