Εύκολο και γρήγορο ψημένο cheesecake

Φαντάσου τώρα πως περιμένεις εκλεκτούς καλεσμένους και βγάζεις τις ωραίες σου τις πορσελάνες και τα ασημένια σου τα κουταλάκια και έξω έχει περίπου 220 βαθμούς θερμοκρασία και δε μπορείς να μπείς στην κουζίνα για περισσότερο από 2 λεπτά. 
Άναψε το φούρνο στους 180 βαθμούς. 
Χτύπα 4 αυγά λίγο περισσότερο από όσο τα χτυπάς για ομελέτα, ρίξε μέσα 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι, 100 γραμ. ανθότυρο τριμμένο, 2 μεγάλες κουταλιές μέλι και 1 μεγάλη κουταλιά κορν φλάουρ συνεχίζοντας για λίγο το χτύπημα να ομογενοποιηθούν. Ρίξε το υγρό αυτό μείγμα σε αντικολλητικό ταψάκι και βαλ' το στο φούρνο. 
Βγες από την κουζίνα και σε 20 λεπτά πήγαινε και βγαλ' το.  
Έχεις τσιζκέικ.
Το αφήνεις να κρυώσει και σερβίρεις. Αν έχεις τη δυνατότητα να το βάλεις και στο ψυγείο κάποιες ώρες είναι ακόμα καλύτερο!
 Αν έχεις γλυκό του κουταλιού βύσσινο ή κεράσι του ταιριάζει απόλυτα.
Μια διαφορετική πρόταση σερβιρίσματος είναι με φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και μέλι. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησα τα διπλάσια υλικά για μεγαλύτερη φόρμα.
Εκτός από σύκα και σταφύλια, του ταιριάζει πολύ και ο συνδυασμός ροδάκινο και βερίκοκο με αραιωμένη μαρμελάδα από τα ίδια φρούτα αλλά και φράουλες με κεράσια και λίγη ζάχαρη άχνη. Κι εννοείται ότι μπορείς να το σερβίρεις με οποιοδήποτε γλυκό του κουταλιού!
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!   

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια