Γεμιστά με πλιγούρι


Όταν αποφασίζεις να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη διατροφή για οποιοδήποτε λόγο, το πρόβλημα είναι πως πολύ σύντομα βαριέσαι τα ίδια και τα ίδια. Αντί να σταματήσεις τη διατροφή και να γυρίσεις στις παλιές συνήθειες μπορείς να δείς το πιάτο σου αλλιώς...
Αν λοιπόν το μενού σου λέει πως πρέπει να φας 1 κούπα πλιγούρι, 200 γρ.γιαούρτι 2% και σαλάτα με 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο ξεκινάς διαλέγοντας 1 μεγάλη πιπεριά και 2 μεγάλα μανιτάρια. Τα ψήνεις για λίγα λεπτά στο γκριλ μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα και τα αφήνεις στην άκρη.
Βάζεις το πλιγούρι να φουσκώσει με ζεστό νερό να το καλύπτει και χυμό λεμονιού.
Πολτοποιείς στο multi λίγο καρότο, φρέσκο τζίντζερ, ντομάτα, δυόσμο, βασιλικό, μαϊντανό, κρεμμύδι και σκόρδο και ανακατεύεις το μείγμα με το πλιγούρι.
Προσθέτεις πιπέρι και αλάτι αν θέλεις και γεμίζεις τα λαχανικά.
Ανακατεύεις το γιαούρτι με το ελαιόλαδο και λίγο μπαλσάμικο. Καλύπτεις τα γεμιστά σου και πασπαλίζεις με πάπρικα.
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!  
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια