Τηγανίτες με βρώμη και μπανάνα

Οι τηγανίτες μπορούν να είναι ένα ελαφρύ πρωινό. Διάβασε το πώς! 
Πολτοποιείς στο multi 1 ώριμη μπανάνα μαζί με 1 κούπα γάλα με χαμηλά λιπαρά και 1 1/2 κούπα νιφάδες βρώμης που έχεις αλέσει σε αλεύρι.
Προσθέτεις λίγη κανέλα, βανίλια, αλάτι ή κάποιο γλυκαντικό, αν θέλεις.
Αφήνεις 5 λεπτά το μείγμα να δέσει το μείγμα.
Ζεσταίνεις ένα αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς να προσθέσεις κάποια λιπαρή ουσία, σε μεσαία φωτιά και ρίχνεις 2 κουταλιές από το μείγμα για κάθε τηγανίτα.. 
Περιμένεις 2-3 λεπτά και μόλις δείς ότι κάνουν τις πρώτες φουσκαλίτσες, τις γυρνάς προσεκτικά με μια σπάτουλα απ' την άλλη πλευρά. 
Σε 1 λεπτό τις βάζεις στο πιάτο και σερβίρεις με μέλι, μαρμελάδα, φρέσκα φρούτα ή ξηρούς καρπούς.
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!  

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια