Thumbprint cookies με μαρμελάδα


Αυτά τα μπισκοτάκια είναι εθιστικά, μην τα φτιάξετε!!! 
Δε φτάνει που έχω εθιστεί εγώ στο να τα φτιάχνω, παίρνω στο λαιμό μου και τον κόσμο που εθίζεται στο να τα εξαφανίζει.
Θα φταίει που ζυμώνοντας 100γρ. ζάχαρη άχνη, 200γρ. βούτυρο, 300γρ. φαρίνα, 1 αυγό, και ξύσμα λεμονιού, κανέλα ή βανίλια έχεις την πιό μπισκοτένια ζύμη.
Πλάθεις μπαλάκια, δημιουργείς μια θηκούλα για λίγη μαρμελάδα με το πίσω μέρος ενός κουταλιού, ψήνεις στους 170 βαθμούς, 13-15 λεπτα κι έτοιμα.
Εξαφανίζονται πολύ πιό γρήγορα από όσο χρειάζεται για να να παρασκευάσεις!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια