Ένα πιάτο γεμάτο αρώματα, νόστιμο και τόσο εύκολο να το φτιάξεις που συνήθως είναι το πρώτο λαδερό φαγητό που μαθαίνει κάποιος να μαγειρεύει!
Προσθέτεις 1/4 κούπας ελαιόλαδο ακόμα και συνεχίζεις το μαγείρεμα μέχρι να δέσει η σάλτσα του για 5-7 λεπτά δυναμώνοντας λίγο τη ένταση της εστίας. Στο τέλος και πριν σβήσεις την εστία προσθέτεις 1/2 κούπα άνηθο ψιλοκομμένο επιπλέον και το χυμό 1/2 λεμονιού και αφήνεις την κατσαρόλα σκεπασμένη με το καπάκι μέχρι να σερβίρεις.
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!
0 Σχόλια