Η μπουράτα είναι ένα τυράκι όνειρο! Μοιάζει με τη μοτσαρέλα εξωτερικά αλλά όταν ανοίξεις την τυρένια μπάλα εσωτερικά είναι μαστιχωτή και λιώνει. Μπορείς να την απλώσεις πάνω σε ξεροψημένο ψωμάκι και με παρέα μερικά ντοματίνια και βασιλικό δημιουργείς μια πεντανόστιμη μπρουσκέτα.
Ξεροψήνεις στη σχαροτήγανο ή στην τοστιέρα μερικές φέτες ψωμί και τρίβεις στην επιφάνεια τους 1 σκελίδα σκόρδο να πάρουν το άρωμα του χωρίς την έντονη γεύση του.
Σερβίρεις τη μπουράτα στο κέντρο ενός πιάτου και γύρω γύρω τα ντοματίνια μαζί με τη σάλτσα τους. Ανοίγεις τη μπουράντα και απλώνεις μια ποσότητα πάνω στις φέτες ψωμιού μαζί με λίγα ντοματίνια.
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!
0 Σχόλια