Κόβεις 3 μελιτζάνες φλάσκες στη μέση και χαράσσεις χιαστί τη σάρκα τους. Αλείφεις με 3 κουταλιές ελαιόλαδο που έχεις ανακατέψει αλάτι, πιπέρι και σκόρδο. Ψήνεις στους 220 βαθμούς στον αέρα για 10-15 λεπτά να μαλακώσει η σάρκα τους και την πατάς λίγο μ' ένα πιρούνι.
Ανακατεύεις 1 πιπεριά Φλωρίνης, 1 κολοκυθάκι, 1 κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, μαϊντανό και δυόσμο, όλα ψιλοκομμένα με 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 κουταλιές καλαμπόκι βρασμένο, 1/2 κούπα τριμμένη ντομάτα και αλατοπίπερο. Γεμίζεις τις μελιτζάνες και ψήνεις 25 λεπτά ακόμα μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σερβίρεις με 1 κουταλιά γιαούρτι σε κάθε μελιτζάνα και πάπρικα.
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!
0 Σχόλια