Κουκουβάγια

 

Όσο ζεις μαθαίνεις! Μια μέρα έμαθα, που λες πως τον αποδομημένο ντάκο στην Κρήτη τον λένε κουκουβάγια. Εσύ το ήξερες; Σήμερα λοιπόν τρώμε κουκουβάγια! Η ρόκα μπήκε στο πιάτο για τη φωτογράφιση, δεν είναι απαραίτητη. 

Βρέχεις λοιπόν μερικά παξιμαδάκια κριθαρένια ή χαρουπιού που για μένα είναι τα καλύτερα που υπάρχουν και τα βάζεις σε μια σαλατιέρα. Τα περιχύνεις με ελαιόλαδο και κόβεις ντοματίνια στη μέση. Μπορείς φυσικά να κόψεις και μεγαλύτερες ντομάτες σε κομμάτια ή να τις τρίψεις πάνω από τα παξιμάδια. Προσθέτεις μαλακή μυζήθρα Κρήτης ή αν δε σου αρέσει τρίμματα φέτας, αλατίζεις, πασπαλίζεις με λίγη ρίγανη και έτοιμη! Οι ποσότητες καταλαβαίνεις ότι είναι απλώς θέμα γούστου οπότε τη φτιάχνεις όπως αρέσει σ' εσένα. 

Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!   

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια