Κόβεις 1 μικρή κολοκύθα περίπου 700 γραμ., 1 μεγάλη γλυκοπατάτα και 4 μεγάλα καρότα σε κύβους. Ανακατεύεις 2 κουτ.σ. ελαιόλαδο, 1 φέτα τζίντζερ 1 εκ. περίπου τριμμένο, 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες, 1/2 κουτ.γλ. ρίγανη, 1/2 κουτ.γλ. πάπρικα γλυκιά, αλάτι και πιπέρι και περιχύνεις τα λαχανικά. Τα απλώνεις σε ένα μεγάλο ταψί με λαδόκολλα σε μια στρώση και ψήνεις στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου. Μόλις είναι έτοιμα τα λαχανικά, τα μεταφέρεις σε μια σαλατιέρα και προσθέτεις 1/2 κούπα τρίμματα φέτας ή ανθότυρο ή cottage cheese, αναλόγως ποιο τυρί σου αρέσει,1 μικρό ξερό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο και 2-3 κουτ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο. Ανακατεύεις 5 κουτ.σ. ελαιόλαδο, λίγο χυμό πορτοκαλιού και 1 κουτ.γλ. ξίδι μπασλάμικο, περιχύνεις τη σαλάτα και τη σερβίρεις χλιαρή.
![]() |
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!
Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου!


0 Σχόλια