Παγωτό με μπανάνα - Nicecream

 

Των φρονίμων τα παιδιά πριν θελήσουν παγωτό έχουν φροντίσει να έχουν στην κατάψυξη μπανάνες.
Όταν νιώσεις επιθυμία για παγωτό, βγάζεις από την κατάψυξη ένα σακουλάκι που έχεις αποθηκεύσει 1 μεγάλη ή 2 μικρές μπανάνες, αφήνεις 5 λεπτά να μην είναι πέτρα και βάζεις στο multi τη μπανάνα με 1/2 κουταλάκι φυστικοβούτυρο και 1/2 κουταλάκι κακάο. Χτυπάς μέχρι να γίνει μια ωραία κρέμα κι έχεις παγωτό.

Οι μπανάνες που θα χρησιμοποιήσεις για το παγωτό αυτό πρέπει να είναι ώριμες για να βγάλουν όλο τους το άρωμα και τη γλύκα.  

Η υφή του δε διαφέρει καθόλου από ένα παγωτό με γαλακτοκομικά και αν νομίζεις ότι θα έχει γεύση μπανάνας, κάνεις λάθος!
Μπορείς να χτυπήσεις σκέτη τη μπανάνα χωρίς κανένα άλλο υλικό και πάλι είναι νοστιμότατο, αλλά μπορείς να προσθέσεις και σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς ή και άλλα παγωμένα φρούτα όπως φράουλα, κεράσι ή μούρα.


Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook στο Pinterest για ν' ανταλλάξουμε ιδέες και έμπνευση!   

Αν δοκιμάσεις τη συνταγή, ανέβασε φωτογραφία και κάνε με tag. Θα χαρώ πολύ να μου πεις τη γνώμη σου! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια